tisdag 05 juni 2012

Nya tider!

Oj så dåligt det har skrivits men oj så mycket som har hänt. Och det är väl faktiskt anledningen till att det skrivits så dåligt.

Först och främst så har jag tagit examen, jag är nu alltså efter 5 år färdigutbildad psykolog. Det känns helt galet, jätteläskigt och helt fantastiskt. Jag har också lyckats landa ett jobb, här i Lund, vilket jag aldrig ens vågat drömma om. För de som inte vet så har ju vi psykologer ett liknande system som med läkarnas AT-tjänstgöring; vi ska arbeta ett år under handledning innan vi får vår legitimation, en så kallad PTP-tjänst. Sådana tjänster är inte helt lätta att få och att få en på en ort där utbildningen finns är skitsvårt, för att tala klarspråk. Men på något sätt lyckades jag och det känns helt overkligt!

Jag har ju under större delen av min tid här varit fast besluten om att jag ska lämna Skåne så fort jag bara kan. Sen råkade det senaste läsåret bli ett av de bästa och roligaste i mitt liv och jag råkade träffa en massa fantastiska människor och råkade få en hel hög nya vänner som jag bara inte kände att jag kunde lämna. Så jag blir kvar, minsann, åtminstone i ett år till.

Vad gäller Pojkarna Päls har det, tack och lov, inte hänt så mycket speciellt. Det ser jag alltid som något positivt, åtminstone nu för tiden. :P Både Björne och Platon mår fint och är väldigt pigga och muntra, och de har det hur bra som helst tillsammans, och bättre blir det hela tiden. Platon blir sakta men säkert modigare och man ser verkligen att han trivs här, vilket gör mig otroligt glad. Visst, han är fortfarande lite rädd för mig, men så länge han har det bra i övrigt så gör det mig ingenting. Allt i sinom tid! :)

Ja, det var väl det viktigaste vi hade att rapportera! Med tanke på att jag inte börjar arbeta förrän i september så väntar nu ett långt härligt sommarlov och jag hoppas kunna producera betydligt mer inlägg, bilder och kanske till och med filmer! :D

1 comment to Nya tider!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>