måndag 02 januari 2012

Gott nytt 2012!

Jag har sett diverse fina årskrönikor runt om på bloggarna, tyvärr blir det inget sånt här denna gången. Sammanfattningsvis kan sägas att det ju var två stora marsvinshändelser som 2011 kom med; att jag var tvungen att säga farväl till Nolte och att jag således fick lilla Platon i mitt liv. Jag saknar Nolte massor, hans tomrum går liksom inte att fylla, han var så speciell. Jag kan fortfarande ramla in i ältandet av hans sista dagar, jag minns ta mig tusan varenda detalj, och så kommer all skuld och sorg igen. Men jag brukar kunna ta mig ur det och återigen gå igenom mitt resonemang och övertala mig själv att inte känna skuld. Och så går jag och hälsar på Platon och Björne och gläds väldigt åt att de trivs ihop och att båda verkar nöjda och glada.

2012 ser mycket lovande ut! Jag ska ta psykologexamen och börja arbeta på riktigt. Jag ska då skaffa en stor lägenhet (var någonstans vet ännu ingen) där grisarna kan få ännu större utrymme. Både Björne och Platon är ringa 2 år gamla, så förhoppningsvis ska de få vara friska och pigga ett bra tag till. Mycket bra saker med andra ord!

Gott nytt 2012 allihop! :D

1 comment to Gott nytt 2012!

  • emma

    2012 blir ett fantastiskt år, på alla sätt och vis!
    låt tankarna kring sorgen och skulden komma, det viktigaste är att du kommer ur det igen och att du vet att du gjorde allt och mycket mer än man någonsin kunnat begära! nolte och wally har det ljuvligt tillsammans nu och är piggare än någonsin!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>