torsdag 06 oktober 2011

Uppåt och uppåt!

…går det med Nolte-gubben! Stål-Nolte slår till igen och lurar döden för hmpt:e gången! För var dos medicin han får går det uppåt och i morse möttes jag av en TVÅ pigga, hungriga och tiggiga grisar för första gången på några dagar, istället för en ensam tapper Björne. Nolte rör sig mycket mer runt i buren igen, han pratar och låter igen, gnäller högljutt när Björne är störig, andningen är avsevärt bättre och öronen en härligt varm rosa färg! Kan ni begripa detta?! Jag tycker detta är smått fantastiskt, jag hade aldrig vågat tro på så snabba och positiva förändringar, om ens några alls! Även om jag vet att detta inte är en bot och att allt kan komma att hända så känns det ändå fantastiskt just nu. :)

Ännu en gång befinner sig Nolte lite i framkanten när det gäller marsvinsmedicin, något som förhoppningsvis kan komma att gynna fler grisar i vårt avlånga land! Jag planerar redan nu en ”hjärtsida” jämte ”urinstenssidan” här på bloggen. :)

2 comments to Uppåt och uppåt!

  • Det är ju en märklig paradox hur Nolte inte bara är av så usel kvalitet att han råkar ut för allt som går och lite till, utan dessutom är av så god kvalitet att han hela tiden repar sig.

  • Ingrid

    Nolte är ett mysterium av stora mått! Min förklaring är nog en skruttig kropp men en enorm livsvilja. Jag vet att det är att förmänskliga honom, men det är verkligen så det alltid känts med honom. Det finns liksom nåt sorts ”jäklar anamma” i honom. Vilket också är varför jag väljer att fortsätta kämpa, fast man ibland får höra att det är fel och konstigt.

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>