måndag 31 januari 2011

Upp, upp, upp!

Jag kan bara beklaga att det skrivs så in i bänken dåligt. Detta kan förklaras med att det faktiskt inte händer så mycket vad gäller pojkarna, vilket i mina ögon är positivt. Däremot händer det en hel del i mattes övriga liv, med det får inte riktigt plats på den här bloggen. :) Inga dåliga saker, nejdå, men mycket jobb med utbildningen just nu till exempel.

Men! Ikväll var det vägning för Pojkarna Päls! Nolte landade på hela 1032 gram, vilket faktiskt är lysande bra! Han fortsätter att stadigt klättra uppåt. Björne ligger ganska stadigt på sin vikt, idag visade vågen 1132 gram. Skönt på sätt och vis att han inte blir större, han är allt ganska stabbig som det är!

För övrigt så hade vi besök av gammelmatte och gammelhusse i helgen, vilket ju alltid är lika trevligt! De var här för att fira min födelsedag en vecka i efterskott. Och som vanligt när de är här så blir det kloklippning och annat sånt viktigt. Och som vanligt så ska det gnällas, bökas och krumbuktas lite, men på det hela taget gick det faktiskt väldigt fint.

Sen håller Nolte och jag på med ett litet test. Jag misstänker att Nolte kanske dragit på sig munsvamp, vilket egentligen inte är så konstigt med tanke på hur vi slabbar med medicin flera gånger om dagen. Jag får heller aldrig torka torrt ordentligt runt munnen, för han blir så himla arg Nolte, och gör allt han kan för att hindra mig. Så vad vi testar nu är att vi gör paus med medicinerna och kör en kur med Pevaryl. Än så länge går det bra, Nolter har inga problem med kissandet, och munnen ser redan bättre ut. Lite skönt också för mig att få en paus från allt tablettkrossande och matande med spruta flera gånger om dagen, det blir lite segt i längden. :P

2 comments to Upp, upp, upp!

  • Flemming

    ”Lite svamp såhär lagom till jul?”
    Bönhörd är ordet…

  • Ingrid

    Haha, sant! Om det nu är svamp, jag är ganska osäker. Men man får akta sig vad man önskar. :P

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>