torsdag 13 januari 2011

Tillbaka i södern

Pojkarna och jag återvände till Lund i förrgår, och nu sitter vi här alla 3 och försöker smälta tillbaka in i vår vardag. Pojkarna klarar det utan, problem, som vanligt. De trivs var man sätter dem (så länge vissa kriterier är uppfyllda, såklart :P ) och finner sig alltid till ro på nolltid. Det är en av de saker jag älskar med dessa små pälslimpor. :)

Matte däremot får jobba lite mer, verkligheten kom rasande över mig i princip på en gång, och jag kände mig inte riktigt redo när jag satte mig på. Idag avslutades höstterminens stora kurs och på måndag drar det igång en ny kurs, med allt vad det innebär. Det är också en hel del pyssel med annat utbildningsrelaterat, det ska planeras inför sommarens jobb, och livet i övrigt ska rullas vidare. Många bollar i luften just nu, med andra ord! Skönt dock att jullovet var helt underbart lugnt och vilsamt, för det lär behövas inför vårterminen.

Ett stort glädjeämne är ändå att Pojkarna Päls är i så fin form. I morgon ska vi ju som bekant till Fågelkliniken och Cecilia. För en gångs skull ska det bli ett spännande veterinärbesök. Förhoppningsvis har det hänt positiva saker i Noltes blåsa. Samtidigt så känner jag att även om det inte har det så är läget ändå under kontroll; Nolte har inte ont och han är piggare och hungrigare än på mycket länge. Vi vägde honom en sista gång i måndags och då hade han lagt på sig ytterligare, och var då uppe på 1025 g. Det är över 100 g mer än vad han vägt som lägst, vilket var 908 g för en dryg månad sen. Ganska otroligt faktiskt, och över all förväntan!

Så min poäng är att även om röntgen i morgon inte visar någon positiv förändring så är ändå huvudsaken att Nolte mår bra, det är egentligen det enda som betyder något. Mår pojkarna bra så mår matte bra! :D Jag lovar att uppdatera i morgon så fort jag kan efter vår tripp till Hjärup i morgon! Stay tuned!

3 comments to Tillbaka i södern

  • emma

    lycka till idag! men precis som du skriver så är ju det viktigaste hur DU tycker han verkar må i beteende och form =)

  • Hur har det gått idag?

  • Ingrid

    Ursäkta mig att uppdateringen dröjt, jag har knappt varit hemma idag. :) Inlägget påbörjas i denna minut!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>