fredag 06 maj 2011

Till minne

En oändligt älskad liten gris har lämnat vår värld, och även om vi aldrig träffades i verkligheten känner jag ändå ett stort behov av att tillägna honom några ord. Det är Elenis käre Yoda som tidigare i veckan vandrade vidare till de oändligt gröna ängarna.

Tack vare Eleni och hennes  fantastiska skrivande känns det som om man kände Yoda. Han var en äldre herre, med lugn och värdighet. En riktig kung bland marsvin, sådär självklar i sin sällsamma existens. Han gav hopp åt andra med äldre marsvin. Tänk att kunna vara över 6 år och så pigg!

Men inget varar för evigt, och vi måste alla lämna detta livet så småningom. Nu var det Yodas tur. Och som alltid nära våra små vänner lämnar oss blir man lamslagen av det enorma tomrum de lämnar efter sig, trots sin ringa storlek.

Vi tänker på Eleni, kompisen Falcor och alla andra som just nu saknar sin älskade Yoda. Vi skickar er våra varmaste tankar och vår medkänsla.

 

Vila i frid, fina Yoda. Nu får du vara med Koffi igen, som du varit i så många år här på jorden.
Hälsa Wally och alla de andra.

 

2 comments to Till minne

  • Tack så fint, det värmer så tårarna rinner igen.

  • Ingrid

    Vad glad jag blir att du tycker om det. Jag hoppas ni har det så bra ni kan, och tar hand om varandra. Vi tänker på er!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>