torsdag 10 november 2011

Tack, tack, tack!

Jag kan inte tacka nog för alla era fina ord, om ni bara visste vad de betyder och hur de värmer! Jag blir också rörd till tårar av er omtanke om Nolte, det är så otroligt.

Bland annat tack vare era kommentarer och de underbara människorna jag har omkring mig, så har jag mer och mer kunnat släppa mina skuldkänslor. Jag har insett att vad som hände med Nolte det sista måste ha haft med saker bortom min kontroll att göra, och att hans lilla kropp helt enkelt var färdig. Och man kan inte leva på ren viljestyrka, inte ens om man är Nolte. Jag kan också nu se att jag faktiskt gjort så absolut gott jag kunnat, jag vände nästan ut och in på mig själv. Jag älskade verkligen denna vita lilla herrn så otroligt mycket…

När jag nu kunnat släppa mina skuldkänslor, de flesta i alla fall, kan jag också se tillbaka och glädjas åt att vi faktiskt fick 6 fina år tillsammans, Nolte och jag. Och mesta delen av den tiden var han stark och livsglad. Vi sa det, mamma och jag, att någon kelgris var han aldrig, det hade han liksom inte tid till. Han gnällde så fort man ville klappa på honom, och satt han under tag drog han sig alltid in om man, gud förbjude, försökte klia honom lite på huvudet. Det skulle ske på hans villkor, punkt! Men han älskade ändå interaktion och när det hände saker omkring honom. Så obotligt nyfiken. Och så speciell.

Det känns väldigt tomt, och jag saknar honom verkligen. Jag jobbar nu på att försöka minnas honom innan han blev sjuk, som han var när han var frisk, stark och vägde uppåt 1200 gram. Han var så ståtlig! Men även om inte kroppen var densamma mot slutet så var han ändå Nolte in i det sista, med så stor integritet som möjligtvis kan rymmas i en sån liten kropp. Jag gläds också åt tanken på att han nu är med Wally igen, och får träffa alla andra stjärnor som lämnat oss kvar här på jorden.  I en himmel full med gräs och kligröt, där är de nu. :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>