onsdag 02 mars 2011

Sovbilder!

Ojoj, allihop, har ni hämtat er efter filmpremiären ännu? :P Pojkarna och jag tackar för alla positiva kommentarer, vi känner oss lite som stjärnor allihop! Och vi lovar att det kommer mer! Men i väntan på det kommer här den utlovade kavalkaden av sovbilder! Enjoy!

10 comments to Sovbilder!

 • Naw de är ju bara såååå söta! Nolte blundar ju även helt och hållet! Det gör mina så sällan.

  Å jag gillar verkligen bilden på Björne där man ser magen, vilken skön kille han är!

 • Gaaah så söta! Bild nr 5 och 6 får mig att se i hjärter,, ujuj.

 • Åh, vad de är fina! <3

  Den där Björne praktiskt taget ligger på rygg tycker jag är störtskön.

 • Ingrid

  Lisa: Jo, Nolte blundar nästan alltid hel när han sover nu för tiden. Så var det dock inte när han var yngre, så det är nog lite en åldersgrej. Jag har hört från flera håll att äldre grisar har en tendens att sova djupare. :)

  Lisa, Eleni och Marie: Ja visst är han kul där på bild 5 när han nästan ligger på rygg! Han är en sån liten tok ibland! Jag har bara sett honom göra det i den utsträckningen den gången, men han brukar ofta ligga och liksom ”korva” sig på sidan, som om han bara har det så himla skönt! :D

 • Vilka sötnosar! Blev också impad av att Björne nästan ligger på rygg :) En sådan söt mage!

 • Anita

  Det borde vara förbjudet att vara SÅ söta… O dom ligger i rosa, underbart. O visar hela magen oj oj oj… Det é något för gammelmatte o mej att ta efter när vi ska Topmodella…;-D

 • Ingrid

  Ja visst har han världens sötaste cream-färgade knubbismage! :D

  Anita: Jag tror det skulle vara ett vinnande recept i Top Model! ;)

 • Åh, vilka gosegrisar! Du har en sådan trevlig blogg!
  Jag har förresten tänkt på en sak. Du har inte funderat på att skicka in ”urinstensstudien” som en artikel i SMF’s MarsvinsMagazinet? Det vore nog av intresse för många andra marsvinsnördar.

 • Ingrid

  Tack, så snällt! :D
  Hmm, ja det vore ju faktiskt en idé, det visste jag inte ens att man kunde. Men jag vill ju absolut att så många som möjligt ska få ta del av detta. Mycket intressant, tack för tipset! Du råkar inte på rak arm veta vart jag kan vända mig? :)

 • marsvinsmagazinet@yahoo.se är mailadressen man skickar material till. :) Där kan du nog också få svar på eventuella frågor kring tidningnen.
  Hoppas att man kan få se en artikel av dig där nästa gång!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>