fredag 12 augusti 2011

Semester – igen!

Livet är härligt; nu har jag äntligen slutat jobba för i sommar! Nu får jag 2,5 veckors ledighet innan min utbildning drar igång igen. Under den tiden ska vi hinna med två turer till Småland för att ägna oss åt familjen stora gemensamma intresse: se på speedway! Första turen går redan i eftermiddag för den årliga GP-tävlingen i Målilla. Så småningom ska vi ju såklart även packa ihop oss för avfärd hem till Skåne igen.

Pojkarna Päls får naturligtvis följa med till Småland. Pojkarna är pigga som aldrig förr och det klättras på galler, sträcks nosar i vädret och tiggs mat mer eller mindre 24-7. Vi springer som skållade råttor för att tillfredsställa de svarta hål som tycks bo i dessa små magar, men det är aldrig tillräckligt. Men det är så rolig att de är pigga, framför allt som Noltes 6-årsdag närmar sig. Helt otroligt att man kan vara så pigg vid hans ålder! Man märker också tydligt att Björne blir upplivad när Nolte är pigg och i farten. Senaste kvällarna när de varit ute och motionerat i hallen så har Björne popcorn:at som en liten galning. Det är så härligt att se! :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>