måndag 21 mars 2011

Pust!

Kära vänner, jag beklagar så in i bänken att det skrivs så dåligt här. Det beror fortfarande på att det är sån full rulle med ”skolan” (nej, så får man inte kalla Lunds Universitet, aja baja!), och att allt i övrigt är mest som det brukar. Inget nytt under solen. Jo, förresten! Jag har beställt en ny superhäftig telefon, med tillhörande superhäftiga kamera! Så snart kan vi vältra oss i bilder på och filmer med Pojkarna Päls av betydligt högre kvalitet än vad jag kan erbjuda just nu!

Jag sliter hund i allmänhet, men det kan man då rakt inte säga om kungligheterna vars bostad tar upp det mesta av golvytan i köket. Ibland blir jag så avundsjuk när jag i tidig morgonstund släpar mig upp och får syn på en Nolte och en Björne som ligger och sover utan ett bekymmer i världen. Men det värmer hjärtat också, visst är det så. Men mest avundsjuka är det nog. :P När jag sen kommer hem på eftermiddagen, trött och slut, då är de på alerten och nöjer sig inte med annat än något gott att tugga på! Vi är lite i o-sync tror jag.

Jag är i vilket fall så evigt tacksam att de är friska och pigga, annars hade allt varit sju resor värre. Och nu står våren och knackar på dörren och vi väntar ivrigt alla tre på att kunna få lägga vantarna på allt det där gröna som är på väg upp! I väntan på det kommer här en liten minnesbild från förra våren, när jag efter praktiken varje dag tog med pojkarna på betesutflykt varhelst gräset var grönt och solen värmde. Bilden är daterad till 13/4. Inte så fjärran med andra ord! :D

Jag kan för övrigt tillkännage att jag har en nyinspelad filmsnutt som ligger och väntar, jag hoppas kunna få upp den här i morgon. Olidligt spännande, or what?! ;)

2 comments to Pust!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>