lördag 24 september 2011

Nolte går sin egen väg

Jag har alltid kallat Nolte för en udda strumpa. Han är fel på en himla massa sätt; utseendemässigt, hälsomässigt och egentligen beteendemässigt också. Han följer ingen som helst norm för hur man bör se ut som rex-gris, hans sjukdomshistoria och skavanker ska vi inte ens gå in på, och han är så obotligt nyfiken så han skulle klara sig högst 1 minut ute i det fria. Till råga på allt rå är han dessutom väldigt bestämd och lider verkligen inte i tysthet om något inte passar. Och allt detta gör honom så himla rätt! Fel, fel och fel blir faktiskt helt rätt när det gäller Nolte! Han är ”one of a kind”, går och har alltid gått sin egen lilla väg. Härom dagen fick jag en bild på honom som egentligen säger detta klockrent:

”Vadå ligga i sängen? Nej, nu ligger jag under sängen, har vi några problem här eller?!” Ja försökte lite försynt lyfta lite och frågade om han inte skulle lägga sig ovanpå istället, eller på den sköna sovsäcken bredvid? Till svar fick jag ett ilsket gnällande som tydligt sa ”ge f*n!” Det är Nolte i ett nötskal; han vet hur han vill ha det och han ser till att ordna det så! Lilla evigt perfekta Björne ligger en bit ifrån och betraktar det hela med viss skepsis. :)

4 comments to Nolte går sin egen väg

  • Gammelmatte Annika

    Gammelmattes typiska lilla tokfrans! Mer attityd än Nolte finns inte.

  • Hahaha underbart! :D

  • Det där är så Julgrisen. ”Du säger att det här inte är rätt, men det är det visst. Det är mitt sätt”. Julgrisen gillade visserligen inte hanar men jag tror att han hade gjort ett undantag för Nolte.

  • Ingrid

    Det tar Nolte som en enorm komplimang! Jag har nog alltid tänkt mig att Julgrisen och Nolte var lite besläktade på något kosmiskt vis. Båda vita med röda ögon, fel i så mångas andras mening men helt rätt på sina egna bestämda sätt. :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>