onsdag 30 mars 2011

Matte planerar hemskheter!

Hemskheter i form av vårtvagning! Bad! Döden i flytande form, enligt pojkarnas mening. I morgon ska dessa hemskheter äga rum om allt går som planerat. För att värma upp tar vi nog lite kloklippning i kväll. Ujujuj, detta blir inte bra… :P Jag lovar rapporter!

Nu har jag fått min nya fina telefon också, och därmed en betydligt bättre kamera! Så här framöver kommer det både bilder och filmer av i alla fall acceptabel kvalitet.

Annars är det lugnt här i huset. Nolte har inte uppvisat några ytterligare men efter måndagens äventyr. Han klarar sig faktiskt hyfsat bra utan sin framtand också, äter och står i precis som vanligt. Björne står också i som vanligt; tjattrar, pratar, skriker och kurrar. :) Jag undrar just om Björne någonsin kommer lägga av helt med sitt kurrande. 1,5 år, brukar det ju sägas, är den ålder då hormonerna brukar ha lugnat ner sig och en gris blir ”vuxen”. Nu är Björne snart där. Man får lov att säga att han ändå lugnat sig en hel del mot hur han har varit, men vuxen? Nja… :P

3 comments to Matte planerar hemskheter!

  • Louise

    åh, jag måste ju få se dem nu lagom till våren, det var ju så länge sedan! hoppas att allt går bra nu med badet, kom ihåg att berätta allt om det! ;)

  • Julgrisen har aldrig kommit förbi den där störiga slyngelåldern. Undrar om det är nyckeln till hans långa aktiva liv?

  • Ingrid

    Ja det tror jag! Då får vi ju nästan hoppas även Björne behåller sin ”pojkaktiga charm”! :P

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>