måndag 10 oktober 2011

Lite sådär

Läget idag är väl möjligtvis kanske lite bättre än igår. Idag har Nolte bombarderats med vatten, vätskeersättning, Critical Care, FiberPlex och en gnutta paraffinolja. Magen är fortfarande inte som den ska, men jag tycker att de tecken jag trott mig se på vätskebrist börjar avta. Pluttarna börjar nog också se lite mer normala ut. Nolte äter en del själv, hö och annat, så jag hoppas hoppas han ska kunna vara ännu bättre i morgon. Själv har jag nu klarat mig hela dagen på ca 3 timmars dålig sömn, så det börjar nog bli dags att krypa till kojs nu. :P Jag återkommer med mer uppdateringar i morgon!

3 comments to Lite sådär

  • Har du provat att ställa en skål med vatten som komplement till flaskan? Både Kajsa och Stumpan föredrar att dricka ur skål. De verkar tycka det är lite kul. Veterinären påstår också att grisar som dricker ur skål i allmänhet får i sig mer vätska. Gurka är ju en annan vätsketillförande sak som dessutom brukar vara poppis att få. Att skölja grönsakerna ordentligt utan att skaka ur dem kan ju också vara ett knep att lura i honom lite extra vatten.

  • Kom på att tipsa om att skålen ska ha raka kanter och vara ganska tung. De ställer sig oftast med framtassarna på kanten och om den då välter så att de får en kalldusch brukar de inte våga prova igen. Jag har hittat en perfekt i djuraffären; tung i botten, raka kanter i keramik där kanten är oglaserad så att de inte halkar på den.

  • Ingrid

    Jag ska prova med vattenskål! Jag har en som jag tror är ok. Jag är lite tveksam till om det hela kommer falla herr Nolte i smaken, men allt är värt ett försök! :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>