lördag 08 januari 2011

Lite av varje!

För de som undrar så har vi fortfarande jullov här, därav det tröga skrivandet. :) Pojkarna och jag är kvar i Dalsland, vi åker söderut igen på tisdag. Jag tror det blir ganska lagom faktiskt!

Vad gäller Nolte så har jag ett par uppdateringar. När vi tog fram vågen härom dagen igen visade det sig att herr Stålråttan mumsat sig upp till 1000 gram blankt! Heja! Det går definitivt åt rätt håll! En riktig kämpe är han Nolte-grabben!

Vi har för övrigt lagt till ytterligare en medicin till sortimentet. Eurologist heter den och är någon form av örtpreparat som tydligen används frekvent nere på kontinenten. Även den sägs kunna lösa upp stenar. Det var Cecilia på Fågelkliniken som tipsade om den, och vad jag förstod så är den helt fri från biverkningar. Så varför inte? Billig var den också, så vi kör. På fredag (15/1) ska vi till Fågelkliniken för en ny röntgen, vilket ska bli mycket spännande. Nolte har lite ont ibland, men det är jämfört med tidigare väldigt lindrigt, så det känns som om något borde ha hänt. Så det blir spännande att se vad röntgen visar. :)

För alla Björne-fans där ute kan jag bara berätta att han är pigg och glad som vanligt. Och kurrig. En riktig liten retsticka kan han vara, kurrar och vaggar omkring, och stryker gärna omkring precis framför näsan på Nolte. Men Nolte ignorerar honom för det mesta, så några konflikter blir det inte. Ofta hittar jag dem sovandes alldeles nära varandra, det är uppenbart att de ändå har en hög tolerans för varandra, och även faktiskt tycker om varandra. Jag tror ingen av dem skulle vilja vara utan den andre. :)

1 comment to Lite av varje!

  • Spännande att få höra hur det går på fågelkliniken. Det bådar ju gott att han till och med lagt på sig :)
    Dem är så söta tillsammans :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>