torsdag 29 september 2011

Ironi…

Idag var det på dagen 1 år sedan Nolte opererades för urinsten. Nu har ödets ironi bestämt det som så att vi ska fira detta med att besöka Fågelkliniken igen för första gångens edan i januari, då Nolte har blivit väldigt tungandad de senaste dagarna. Vi hade en olycklig och fullkomligt oavsiktlig incident med mögligt hö här under helgen, och trots att det hela rättades till snabbt så verkar Nolte ha dragit på sig något. Han är märkligt nog precis som vanligt i övrigt; äter, tigger mat, är på hugget, sover bekvämt på sidan, men han får anstränga sig en del med andningen.

Jag insåg också till min fasa att all antibiotika jag har hemma är på tok för gammal, vilket jag inte fattat tidigare, så då kände jag att det säkraste är att åka iväg. Man får vara lite extra på hugget när det handlar om en 6-åring! Men jag känner mig ganska lugn inför besöket, han är ju som sagt pigg och glad. Och vem hade för ett år sedan kunnat tro att han fortfarande skulle ha en sån livsgnista idag? Hoppas gjorde man ju, men att jag trodde det vore en lögn. Nu ska vi bara få ordning på detta så hoppas vi att Nolte ska kunna få hänga med ett bra tag till! :)

2 comments to Ironi…

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>