måndag 03 oktober 2011

Inte bättre, ännu

Idag var vi på återbesök på Fågelkliniken. Jag var tveksam till vad de nya röntgenbilderna skulle visa, då Nolte inte förbättrats under helgen i den utsträckning jag hoppats. Och mycket riktigt, bilderna visade ingen direkt förbättring. Cecilia jämförde nu också dagens bilder med de som togs i januari, när vi skulle kolla upp vad som hänt urinstenarna efter att jag testat mina tyska mirakelmediciner. Vad man då kunde se var att Noltes hjärta nu är avsevärt mycket större än vad det var då.

Cecilia tyckte absolut att vi ska göra ett ultraljud för att få en bra bild över vad exakt som är fel med hjärtat. Snälla och hjälpsamma som de är så erbjöd de sig att ordna en tid åt mig hos bästa möjliga veterinär för detta. Jag sa ”ja, tack!!!” utan att tveka, och resultatet blev att vi redan i morgon ska åka till Helsingborg och göra ett ultraljud hos en veterinär som är specialist på just detta, och som tydligen ska ha gjort det även på såna här mindre djur. Cecilia brukar tydligen remittera dit, vilket känns mycket betryggande!

Nämnde jag att jag har tenta på onsdag? Den kan bara hoppa upp där solen inte skiner. Nu hoppas vi på det allra bästa inför i morgon, även om jag inte alls vet vad jag ska vänta mig. Jag finner trygghet och hopp i att Nolte ändå är så pigg; äter, är nyfiken och fullt kapabel att protestera våldsamt när svåra övergrepp begås mot honom! Som att lyssna på hjärtat med stetoskop… Drama queen much, Nolte?

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>