fredag 22 april 2011

Glad Påsk!

Pojkarna Päls och matte spenderar glada dagar i ett soligt, varmt och för var dag mer grönt Dalsland. Lyckan är påtaglig hos alla inblandade, och pojkarna har redan på ett par dagar hunnit lägga sig till med att skrika så fort någon går i ytterdörren. Det vankas grönt i massor, men ändå inte riktigt tillräckligt om man frågar Grabbarna Gräs själva. För ja, nu när grönskan spirar går det lika bra med Grabbarna Gräs som Pojkarna Päls!

Här kommer lite vårbilder, mest på underbar natur, men även på underbara grisar!

 

Sist men inte minst så vill pojkarna och jag önska alla en riktigt glad påsk! :D

6 comments to Glad Påsk!

 • Flemming

  Soligt och varmt men Grabbarna sitter i buren…
  Släpp grisarna loss, det är vår!

  Önskar en Glad påsk.

 • Ingrid

  Tro mig, jag skulle inget hellre än att släppa ut grisarna på grönbete i dessa soliga dagar. Men som jag skrev i mitt tidigare inlägg så är jag i år väldigt försiktig, i och med att jag misstänker att Nolte drog på sig sin hemska luftvägsinfektion förra året pga att jag tog ut dem på bete så tidigt. Så i år får det bli full sommar innan jag låter Nolte sätta sina tassar på gräset. Men de får desto mer grönt serverat i buren istället. :)

 • Så vackert ni har!
  Glad påsk till er och de vackra marsvinsherrarna! :)

 • Glad Påsk från Flisan & piggarna!

 • emma

  mycket klokt, ingrid p! i år är vi ännu mer försiktiga med gammelgrisen =) glad påååååsk från en grislös emma!

 • Madeleine

  Hej!
  Jag heter Madeleine och studerar just nu på högskola. Jag skriver för tillfället på en D-uppsats som kommer att handla om bloggares syn vad som är privat vs. offentligt samt. hur man bloggar och varför. Som underlag för uppsatsen kommer jag att genomföra en enkätstudie och undrar därför om du skulle kunna tänka dig att delta i denna. Enkäten kommer att läggas ut på internet och du svarar anonymt. Den kommer gissningsvis ta mellan 5-15 minuter att fylla i. Själva enkätundersökningen kommer att äga rum första veckan i maj.

  Jag vore tacksam om du kunde meddela i ett mail om du kan tänka dig att ställa upp. Även om du inte vill vara med skulle det underlätta om du ville meddela detta.

  Vänliga hälsningar
  Madeleine

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>