lördag 05 mars 2011

För att skjuta upp…

…burstädning, disk, lägenhetsstädning och för att jag är förkyld och eländig, så tänkte jag blogga lite istället! :D Egentligen har jag inget spännande att berätta, men sen när har det varit ett problem?

Idag skiner solen i Lund och termometern visar +6 grader! Typ vår, för tusan! Hade jag varit helt frisk och kry hade jag gladeligen givit mig ut på en springtur, men nu får jag nöja mig med att öppna dörren och känna solen i ansiktet en liten sväng.

Pojkarna efter-frukost-slappar som bäst vid den här tiden. Nolte ligger och sover och Björne pysslar omkring i godan ro, alltid så underbart bekymmersfri.

Han är så rolig, Björne, så fort han hör mig göra något eller får syn på mig så går han och sätter sig i öppningen mellan de båda burbottnarna, med framtassarna alldeles tätt ihop på den lilla upphöjda fleece-kudden som ligger där emellan. Och så ser han så oskyldigt nyfiken ut, med stora, klara, mörka ögon och sötaste underläppen i världen. Till skillnad från legendaren Wally som ofta visade upp ett liknande uttryck, så är det inget lurigt eller beräknande med Björne (för det VET jag att det var med Wally). Utan han är bara tokiga, knäppa, nyfikna och glada lilla B! Jag lovar att jag ska ordna en film på honom när han sitter där. :)

För övrigt så ser Noltes tänder för jäkliga ut igen. Det verkar tamejtusan inte gå att få ordning på dem. Den fula övre framtanden som gick av innan jul har inte vuxit ut igen, så det är svårare än någonsin att hålla alla framtänder jämna. Så nu försöker vi fila lite på dem med en nagelfil, vilket väl går sådär. Blir det för illa får vi ta en tur till Fågelkliniken, jag vet ju hur enkelt det går för dem att bara kapa hans tänder. Men än så länge går det bra för honom att äta och bita ändå, vilket ju är huvudsaken.

En annan kul sak jag upptäckte var att vi blivit nominerade till Eragons tävling för bästa marsvinssida/blogg. Jag hade egentligen inte tänkt vara med, då jag var med förra året. Men tydligen ville någon där ute ha med mig, vilket gjorde mig jätteglad! Det är alltid kul när folk gillar det man gör! :D

Nej nu får jag hugga i, detta duger inte! På återseende inom kort, gott folk! Pojkarna känner sig lite franska idag, och låter hälsa: ”Ouiiip, ouiip!”

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>