måndag 07 februari 2011

En riktig stjärna har lämnat vår värld

I eftermiddags fick jag syn på det oändligt sorgliga beskedet att Maskrosmarsvins egen primadonna Allan (egentligen Alannah) lämnat denna världen.

Allan hänger i skrivande stund på bild i den almanacka jag har på köksväggen. Jag har fällt en tår. Jag kände inte Allan i verkligheten, men Annas fantastiska beskrivningar av denna mycket speciella svarta dam lämnade ingen oberörd.  Jag kände också verkligen MED både henne och matte Anna under den långa tid de kämpade med hennes hälsa de senaste månaderna. Under stor del av tiden kämpade jag också med Nolte, och jag mindes hur jag kämpade med Wally, så jag kände verkligen någon form av samhörighet. Vi utbytte stöttande ord, och jag hoppades så innerligt att det skulle sluta väl.

Bättre än vad Allan hade det hos sin Anna kan man inte ha det som marsvin, det vet jag. Nu finns våra tankar hos matte och de tre små pälsbeklädda som blev kvar. Vi tänder ett ljus för dem och för Allan.

 

Sov gott, fina lilla Allan.

1 comment to En riktig stjärna har lämnat vår värld

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>