onsdag 22 juni 2011

Ditt och datt

Livet i skogen rullar vidare, men nu kände vi att det var dags att dela med oss av lite diverse. Ikväll var det vägning för pojkarna. Björne ligger stabilt på runt 1180 gram. Nolte har minskat något lite och landade nu på 1050 gram. Jag drar inga stora växlar på att han minskat, det var ett ganska bra tag sen jag vägde honom och vi har ju flängt både hit och dit sen dess.

Vad som är lite mindre bra är att han har börjat gnälla lite när han kissar, så jag har satt igång en kur av våra mirakelmediciner. Jag har inte kunnat se något blod i kisset, och han har inte ont varje gång. Jag är egentligen inte orolig, jag tänker att det har att göra med att han får en hel del maskrosblad och annat kalkrikt att äta i dessa dagar. Men det känns lika bra att ta tag i det hela innan det blir allvarligt på riktigt.

I morgon ska jag till mitt arbete för första gången i sommar. Det känns lite segt, det har varit väldans skönt att vara ledig några veckor, även om det gick skrämmande snabbt… :P Det är också så att gammelmatte fyller år, så det blir en intensiv dag. :)

1 comment to Ditt och datt

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>