måndag 30 maj 2011

Det blev bad!

Igår gjorde vi faktiskt slag i saken och tog ett plask i diskhon! Som vanligt var det en pärs och hade pojkarna kunnat formulera sig i våra ord hade de troligtvis dragit paralleller till tortyr och diverse folkmord. Men vi fick det gjort i alla fall, och nu är Nolte flera nyanser vitare.

Nolte var som vanligt stursk direkt efter badet och bökade argt runt i handdukarna när jag försökte torka honom. Värst är nästan när det sen ska fönas, det är galet impopulärt. Stackars Björne var inte lika kaxig efteråt, han var helt skräckslagen och nästan lite lealös. Men när han väl torkat till lite grann fick han modet tillbaka och kunde även han obstruera lite när hårtorken skulle fram.

Pojkarna fick sedan spendera några timmar i en specialbyggd tork-hage, med handdukar, filtar och värmedyna, så det inte skulle frysas om små tassar och öron. Och jag tror de gillade konceptet, de fann sig snabbt tillrätta och kunde ”chilla” på bästa marsvinsvis i väntan på att bli helt torra.

Här kommer lite bilder på såväl tork-hage som rena pojkar!

 

2 comments to Det blev bad!

  • Fina de blev pojkarna =) Kan berätta att bad inte är så poppis här heller. Lillis har bara badat en gång och han kan berätta att det inte var någon hit…

    kan även meddela att George verkar vara bättre nu!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>