onsdag 21 september 2011

Björne i huvudrollen!

Jag tyckte det var hög tid att låta Björne få stå lite i rampljuset, det är så lätt att det blir fokus på Nolte av en väldig massa skäl. När man är frisk, runt och väldigt godmodig, som Björne är, så blir det lätt så. Men han är ju ändå så obeskrivligt söt, så att hålla honom från allmänheten är ju inte riktigt ok. Så här kommer en liten film på Björne när han latjar runt lite i badrummet.

Björne har också gjort fler personliga framsteg! När vi var hos föräldrarna i sommar så vågade sig ju Björne ut på äventyr tllsammans med Nolte för första gången. Och nu är det ingen hejd på hans växande mod! Med lite påpuffning lyckades jag härom kvällen få honom att följa med Nolte på hans promenad från badrummet till köket när det är dags för kvällsmat. Fast så fort han förlorar Nolte ur sikte tar det tvärstopp och han blir sittande helt vilsen och villrådig. Nolte har ju fått sån rutin på springandet nu, så det går fort! Men då finns matte där och räddar honom naturligtvis, så allt blir alltid bra i slutändan. :)

1 comment to Björne i huvudrollen!

  • Nice weblog right here! Also your site quite a bit up fast!
    What web host are you using? Can I get your associate hyperlink for your host?

    I desire my website loaded up as quickly as yours lol

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>