lördag 08 oktober 2011

Äntligen helg! Och film!

Det är äntligen helg! Jag trodde aldrig jag skulle orka ta mig så långt, :P Denna veckan har varit helt sjuk; allt med Nolte, tenta, massa föreläsningar och annat skolrelaterat. Det är ingen dans på rosor att lyckas balansera allt. Mat och sömn har väl minst sagt fått stryka lite på foten. Men vi är här, vi lever, är glada och vi har sovit gott i natt! :D Nolte är fortsatt mycket piggare, och jag tyckte nu det var dags för lite bildbevis på detta. Så här kommer en liten film från igår kväll när killarna fick komma ut och springa av sig för första gången denna veckan. Det har liksom inte riktigt varit läge när Nolte inte varit kry.

Jag kom mig också för att väga Nolte igår efter att de varit ute. 1022 g landade han på, vilket är betydligt mindre än de 1064 g han vägde 26/9. Men det är verkligen inte så konstigt att han tappat, från i princip söndag till tisdag åt han väldigt dåligt. Vi ska ju inte heller glömma att han får vätskedrivande, vilket ju säger sig själv bör minska vikten något. Nu är han betydligt mer entusiastisk över all mat han får, så förhoppningsvis ska vikten kunna börja klättra uppåt igen. De grisar jag läst om som varit med om samma sak och blivit piggare av den här typen av medicin ökar i regel fint i vikt, så jag har goda förhoppningar. :)

Jag passade också idag på att fota ”medicinhyllan”, som den numera heter. Ganska imponerande samling för en liten gris.

Just nu ligger killarna och ”sover frukost”, som sig bör den här tiden på dagen. Förutom frukosten fick de dessutom en stor ruska gräs som jag plockade ihop när jag ändå hade ärende utanför dörren i förmiddags. Det känns som en skänk från ovan att vi här i Skåne ännu har tillgång till härligt grönt gräs! Jag plockar åt killarna minst en gång om dagen, det känns verkligen att man måste passa på! :)

1 comment to Äntligen helg! Och film!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>