söndag 22 augusti 2010

Weekend i Skara och stundande kalas!

Matte har i helgen varit i Skara och hälsat på en kompis från gymnasietiden. Mycket lyckat och trevligt, som alltid när vi två ses! :) Under tiden har övriga hussar och mattar i familjen fått rycka in och ta hand om ögondroppande och annat, vilket de gjort med bravur!

I fredags innan jag åkte var vi på snabbt återbesök hos veterinären i Säffle. Hon var lite orolig över att Nolte då fortfarande var lite dimmig i ögat, men det enda för oss att göra är ju att fortsätta droppa och se till så skadan inte blir infekterad innan den hunnit läka. Vi fick också ett nytt recept på droppar, eftersom väldigt mycket mer än planerat går åt… Nolte tycker han är smart som kommit på att om man skakar på sig så åker alla otäcka droppar ut ur ögat igen! Så det går åt många droppar varje gång…

Nu ser ögat väldigt fint ut, mycket av dimmigheten har gått tillbaka, och inga tecken på infektion. Ikväll har grabbarna härjat i hallen, båda på piggaste och bästa bus-och-total-förödelse-humör. :D Björne är som vanlig pigg och pratig, varenda steg han tar måste meddelas till omvärlden! Dessutom har han knubbat till sig lite, så han är en helt bedårande liten spolformad uppenbarelse.

I morgon fyller herr Nolte aktningsvärda 5 år! Det ska firas med den mumsigaste tårtan ett marsvin kan tänka sig! (Och lite ögondroppar och tandfilande och annat såklart. :P ) Jag utlovar bilder från kalaset!

3 comments to Weekend i Skara och stundande kalas!

 • Flemming

  Ett riktigt stort grattis på din 5-årsdag Nolte !

 • Grattis Nolte på din stora dag önskar Dumle, Kola & Marie.

 • Grattis på födelsedagen Nolte!

  Tack för din snälla gästbokshälsning. Det kändes väldigt tråkigt att jag var tvungen att jobba så att jag inte fick träffa dig när du lämnade Pojkarna Päls på pensionat. Hoppas vi kan ses en annan gång istället! Grabbarna träffade jag däremot flera gånger, de var så härliga och välskötta. Ja, jag får väl erkänna att jag noggrant besiktigade dem och särskilt deras tassar för att skapa mig en bild av dig, mvg.

  Julgrisens underläpp är i en egen liga, som en liten grävskopa. Han är verkligen speciell.

  Nu ska jag sätta mig redo med filmkameran och försöka föreviga Allans fantastiska magplask i den stora matskålen. Hon har gjort dem flera gånger, laddar, tar sats, springer och pluffs, kraschlandning på magen med benen åt sidan. Hon ser ut som en sån där tjock, hårig medelålders farbror i för små badbyxor som gör ”bomben” i valfritt badhus.

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>