måndag 08 november 2010

Vikt-igt!

Igår var det vägning för första gången på evigheter! Jag vet att jag inte väger killarna så ofta som jag borde, men jag tycker man ser väldigt tydligt på dem om de tappat eller lagt på sig. Och känner när man lyfter dem om inte annat.

Anyhow, senast Nolte vägdes var när vi var på återbesök på Fågelkliniken 8:e oktober. Så en månad sen. Då vägde lilla Nolte ynkliga 960 g. Denna en gång så pampiga kille på närmare 1200 g. När vi var hos veterinären förra hösten för urinvägsinfektion fördes meningen ”något överviktig” in i hans journal. Det var andra tider… Men att han tappat är inte så konstigt med tanke på hur länge han varit krasslig om man lägger ihop luftvägsinfektion och urinvägsproblem.

Gårdagens vikt blev som följer:

Nolte: 998 g
Björne: 1108 g

Lilla Björne-gossen har blivit stora Björne-gossen, kära nån! Den lilla spolen som vägde 300 g när han kom till mig i januari. Jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på vilken underbar kille han vuxit upp till här hos mig! :D Att Nolte lagt på sig de senaste veckorna är också toppen, mycket bra! Hej på, gammelgubben! Keep it up!  Jag ska försöka bli bättre med vägningen här nu framöver, så jag kan hålla koll på att han fortsätter bulla på sig. För lite större vill jag allt att han ska bli igen. :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>