lördag 10 april 2010

Världens gladaste grabbar!

Inget är väl bättre än när våren landat på riktigt, och alla godsaker som naturen har att bjuda på börjar spira på riktigt. Och inga marsvinspojkar är väl gladare än de som får smaka dessa godsaker! :D Idag hade jag det stora nöjet att kunna servera Nolte och Björne ett ganska rejält knippe av både kärs/kirskål och maskrosblad. Ett lagom rejält knippe såklart, med tanke på att pojkarnas känsliga små magar ska få vänja sig. Och såhär glada blev de:

 

Man kan ju inte annat än bli lycklig när man ser dem med största möjliga marsvins-entusiasm ivrigt tugga i sig bladen! :D Och det där underbara lilla kurret de gör när de får sätta tänderna i något de verkligen gillar. Kolla in Björnes knyck där också! Han är ju en ovan grönfoderätare än så länge, men det går snabbt att lära sig. ;)

Nolte å andra sidan är van han, han är som en kvist-mal som väldigt systematiskt maler i sig bladen med största möjliga hastighet. Har man levt större delen av sitt liv med storätaren Wally gäller det att kunna turbo-mumsa om man vill få något! ;)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>