lördag 28 augusti 2010

The Boys are back in town!

Först och främst vill Nolte tacka så hjärtligt för alla födelsedagsgratulationer! :D ”Whiip, whiip, whiiiip!”, låter han hälsa, gammel-pluppen. Det betyder ”tack”, om det inte gick fram. Lätt att förväxla med ”Hit med maten, nuuuuuuuu!”. :P

The ones and only Pojkarna Päls har nu återigen intagit metropolen Lund! Vi landade sent igår kväll, och innan matte ens kunde med att kissa fick det ställas i ordning åt pojkarna. Ingenting var i ordning, det sista jag gjorde innan vi for härifrån var att tvätta ur burbottnarna och göra rent så gott jag kunde. Pojkarna var nöjda med resultatet och pluppade glatt omrking och kollade läget.

Jag slutar aldrig förundras över hur obekymrade och tåliga de är, grabbarna! Vi åkte runt kl 16 och kom innanför därren här kl 23, dvs många timmar i reseburen. Under gång serverades lite gurka och morotsblast, och så hö såklart. Och som alltid när man kommit fram och kikar in i reseburen så ser man två pigga, vakna och nyfikna små trynen, som obekymrat undrar vad det är för spännande på gång nu. Och glatt kliver de ur reseburen och ut i hemma-buren och börjar genast lufsa (eller skutta, beroende på ålder :P ) omkring och kolla läget, för att sedan sätta sig och mumsa hö, som om allt var som det alltid varit. Det är en sak jag älskar med dessa små liv, de är så obekymrade och har så lätt för att bara trivas! :)

Nyss har jag packat upp mitt bohag som jag haft hos föräldrarna under sommaren. Det blir en hel del grejer inser man, att packa upp tog ett par timmar. Nu är det skönt att vara i ordning och tillbaka i sin egen lägenhet. På måndag börjar ”skolan” (nej, så får man inte kalla det när man studerar vid Lunds universitet!!), och livet börjar så sakta gå tillbaka till det vanliga. Vart tog sommaren vägen? Det har varit ett par fantastiska månader med en massa fina upplevelser, men som vanligt gick det på tok för fort.

1 comment to The Boys are back in town!

  • Där håller jag verkligen med dig, marsvin är verkligen bekymmerslösa :)
    Javisst gick sommaren fort! Poff sa det bara så var det skoldags…

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>