måndag 08 mars 2010

Stora förändringar!

Idag bestämde jag mig för att vidta förebyggande åtgärder för att Nolte och Lilla B ska kunna fortsätta att komma överens tills B kommit ur kurr-åldern. Dessutom har jag ganska länge våndats över att de faktiskt har lite ont om plats, mina pojkar (mest för att jag själv faktiskt har ruggigt ont om plats :( ). Dags för förändring, med andra ord! Så matte gick in i creative mode och började spåna. Och här ser ni resultatet:

Har ni sett såna ulliga och gulliga pojkar? :D Och så glada de är över sitt nya extrarum! Att jag knappt kan komma fram till diskbänken och spisen, det är en helt annan femma. Pojkarna kommer ALLTID först! :P Nu överdrev jag lite, jag kommer allt fram till både diskbänk och spis, men stora mariginaler är det sanneligen inte.

Jag lovade ju också lite bilder efter badet. Jag ska meddela att det var för jäkla jobbigt att bada dem. Framför allt Nolte, han satt inte still en sekund, skulle åla sig ur händerna hela tiden! Idag har jag träningsvärk så jag knappt kan gå. Men vad gör man inte för sina gose-gubbar? Här är ett par bilder på nybadade och nytorkade pojkar i alla fall! :D

Min sötaste Nolte, han blir så himla fin när han är nybadad! :D Och här kommer lilla Björne. På honom ser man ingen skillnad, men han är vansinnigt söt ändå!

Och såhär trött blir man efter en sån hård dag! Jobbiga matte som ska hålla på och tramsas jämt! :P

Nu ska faktiskt matte unna sig lite vila efter allt slit, jag har minsann varit igång sen 6.15 i morse. :P

2 comments to Stora förändringar!

 • Hej, vad roligt att du kikade in och lämnade en kommentar :)
  Dina killar är verkligen underbara, mycket tjusiga och du har verkligen gjort fint till dem med burlösningen enligt bilderna.
  För övrigt såg jag att vi ämnesmässigt är inne lite på samma sak, jag läser ju psykologi kandidat i luleå (inrikt. personal/arbetsvetenskap)kul :)
  Går det bra att jag länkar till din blogg?
  mvh

 • Ingrid

  Åh, så roligt att du ville titta in! :D
  Jo jag har sett att vi är inne på lite samma karriärbana, jättekul! Så roligt också att hitta någon mer som är student och har marsvin, vi är ju ganska sällsynta. ;)
  Du får hemskt gärna länka till mig, då gör jag detsamma till dig! :D

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>