måndag 07 juni 2010

Sommarlov, snuva och försäkringar

Oj så pinsamt dåligt med inlägg sista veckan! Men nu har jag sommarlov, gott folk, så nu blir det andra bullar! Med andra ord så har jag klarat av min praktik, med mycket fina omdömen, och är således numera 3/5 psykolog! Hurra för mig! :D

Nolte har varit lite krasslig det senaste. Jag trodde han höll på att repa sig från sin förkylning när jag skrev senaste, men i en vecka ungefär har han varit ganska rosslig. Nu verkar han dock vara på väg att repa sig på riktigt. Han har låtit som om han snarkar, först hela tiden och de senaste dagarna bara när han sovit. Jag har också tyckt att han har andats lite tungt och han har nyst en hel del. Jag har lyssnat noga på honom och konstaterat, högst amatörmässigt, att ljudet inte verkar komma från lungorna eller luftröret, utan snarare högre upp mot näsan. Kanske nästäppa helt enkelt? Dock har han hela tiden ätit bra och varit pigg. Igår på eftermiddagen tyckte jag dock han varrätt sänkt, han var också alldeles snorig runt näsan. Jag var nästan beredd på att vi skulle behöva beställa en tid hos veterinären idag. Men efter en stund ute på gräset och en tupplur på en handduk i badrummet piggnade han till ordentligt, sedan dess har jag knappt hört honom rossla alls, och idag på förmiddagen har han varit mycket aktiv och hungrig. Så jag hoppas det ska vara på väg att gå över, vad det nu än varit.

I morgon kommer gammelmatte (mamma) för att på onsdag ta med sig brodern, mig och Pojkarna Päls till det grönskande Dalsland där vi ska spendera sommaren. Detta innebär en massa gräs åt grabbarna, och en massa tid på grönbete om vädret tillåter. Vi ska också äntligen kunna begrava Wally, när jag var hemma sist var det för mycket snö. Hans urna har stått ovanpå öppna spisen hemma hos föräldrarna, en mycket värdig plats. Det känns fint att kunna begrava honom nu när det grönskar som mest, det kommer bli mycket bra.

Jag har också lagt till en ny sida här på bloggen om försäkringar för marsvin. Jag rekommenderar alla att försäkra sina marsvin, det är klart värt det! Läs gärna mer under ”Försäkra marsvin”.

2 comments to Sommarlov, snuva och försäkringar

 • Flemming

  Jag sänder dom varmaste tankarna till dig och din älskade Wally.
  Ge honom den fina begravning som han såväl är förtjänt av, efter allt han gett dig och Nolte under åren han levde.

  Nolte: Krya på dig, ta hand om Björne och matte.

  Björne: Ät grönt, ta hand om Nolte och matte.

  Ingrid: Det var en bra sida om försäkringar och som vanligt skrev du med hjärtat …

  Flemming

 • Ingrid

  Oh, tack, så fina kommentarer och omdömen! :D

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>