måndag 11 oktober 2010

Som tiden går!

Jag kan inte fatta att det hunnit gå en vecka sen jag skrev sist, helt galet hur dagarna bara rusar iväg! Förlåt alla läsare för brist på uppdateringar! Fy skäms på mig! :P

På västfronten intet nytt kan man säga här, och det är positivt menat! Det betyder att killarna mår bra, Nolte har bara fortsatt bli bättre och bättre.

I fredags var vi ju på återbesök på Fågelkliniken. Cecilia kunde konstatera att såret såg fint ut, men hon var lite fundersam över att Nolte fortfarande hade ont. Men å andra sidan tyckte hon det kunde vara förståeligt med tanke på hur eländigt misshandlad hans blåsa sett ut på insidan. Enligt henne kunde det ta ett par veckor att läka. 

I alla fall tyckte Cecilia att ont ska Nolte inte behöva ha, så det får bli lite mer Metacam och Andapsin. Nu är vi klara med Baytrilen, så nu är det inte så mycket medicin att ge. Och nu tror jag faktiskt Nolte har slutat ha ont helt! Yay! Jag var faktiskt rädd att han skulle ha fått en ny sten eller vad som helst. Men så verkar inte vara fallet. :)

Cecilia tyckte också det kunde vara bra för Nolte att börja dricka mer. Jag sa väl lite tveksamt att jo visst, ok, men hur…? Hon föreslog att jag kunde försöka blanda i goda saker i vattnet, tex morotsjuice, svartvinbärsjuice, ananasjuice, tranbärsdricka och andra godsaker. Jag sa att absolut, jag ska försöka! Ingen vill hellre än jag att gammel-grisen ska dricka mer och skölja igenom sin blåsa ordentligt. Jag har tvångsmatat honom med vätska nästan varje dag sen operationen. Så jag försökte… Och nej. Nolte sniffade lite på flaskan och tittade sedan på mig som ”Seriöst, matte… Du har möjligtvis inget i fast form istället? Det är så blött och kladdigt detta?” SUCK NOLTE! Men faktum är att jag visste att det skulle bli så, efter 5 år tillsammans känner jag min älskade Nolte.

Det ska tilläggas att Björne sörplade både morotsjuice och druv-äppeljuice så jag trodde han skulle svälja hela pipen på flaskan. Såklart…

2 comments to Som tiden går!

  • Flemming

    En del börjar tidigt medan andra aldrig rör flaskan…

    Skönt att höra pojkarna mår bra.

  • Haha typiskt att den som inte egentligen får ska ha :) Men kanske är gurka en bra grej och ge – det är ju vatten i ”fast form”.

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>