onsdag 22 september 2010

Snabb uppdatering

Tack alla som håller tummarna för Nolte! Tyvärr är han inte frisk ännu, trots både en kur med Bactrim och en med Baytril. Han fortsätter kissa blod och ha mer eller mindre ont. Jag tror det handlar om skräp i blåsan, ibland märks det tydligt att han kissar ut saker, även om jag ännu inte lyckats se något. Ikväll har han ordentligt ont, jag tror det kan vara något på väg ut. Stackars min gubbe, det gör ont i hela mig när jag hör honom. :( Jag försöker ge honom barn-Ipren mot smärtan, men det kan ju bara hjälpa till viss del.

I morgon ska vi i alla fall till djursjukhuset här i stan, eftersom favorit-Cecilia (även om jag bara besökt henne en gång :) ) och Fågelkliniken oturligt nog har stängt just denna veckan. Jag räknar nästan med att de kommer hitta urinsten/stenar, vilket jag ju vid det här laget vet betyder operation. I så fall blir det utan tvekan Cecilia som får operera.

Jag är ledsen att jag inte skrivit på många dagar, men det känns motigt att skriva om tråkiga saker. Men vi hoppas på det bästa, fortsätt håll tummarna för Nolte-gubben! Han är en sån kämpe! Värt att notera också är att hans heshet nu är helt borta, han kan återigen vissla med den klaraste och starkaste av marsvinsstämmor! Så, well, inget ont som inte för något gott med sig, får man väl säga mitt i eländet. :)

3 comments to Snabb uppdatering

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>