onsdag 09 juni 2010

Skogsgrisar!

Nu är Pojkarna Päls och jag i de spirande dalsländska skogarna, ed andra ord: Nu är det sommar på riktigt! :D Här väntar för PP soliga och glada dagar med så mycket gräs de kan pressa i sig, och hela 4 mattar/hussar som gärna sticker åt dem något gott när man går förbi. Här ska vi nu ha vår bas ända till i slutet av augusti. Hurra!

45 mil i bil, från Skåne till Dalsland, är inget som bekymrar pojkarna. Grabbarna packades i reseburen ungefär 13.30, och de återfick sin frihet runt 21.30. Tappra PP! Och lika glada och nyfikna som vanligt när de pluppar runt och undersöker sin nya sommarbostad (bilder kommer i morgon!). Självklart får de mellanmål när vi är ute och åker, paprika i Falkenberg och en stor knippa maskrosblad och gräs från skogen strax utanför Uddevalla. Så de har det ändå rätt ok. :P

Nu ska matte sova! Det är mycket som ska ordnas när man flyttar ur sin lägenhet inför sommaren, så jag har slitit ganska hårt. Och sen då 45 mil i bil på det. Godnatt!

5 comments to Skogsgrisar!

  • Låter härligt med semester! Jag älskar uttrycken Pojkarna Päls och Grabbarna Gräs :)

  • Härligt skoljobbat! Ni förtjänar verkligen sköna sommardagar framöver både du och PP :)

  • Härligt skoljobbat! Ni förtjänar verkligen sköna sommardagar framöver både du och sötsvinen :)

  • Okej terror i kommentarerna, sidan sa ”det verkar som om du redan sagt det här” när jag postade första kommentaren, så jag bytte ut PP till sötsvinen och vips så publicerade den det nya och det gamla inlägget. Nåja önskar er alltjämt lika sköna sommardagar för det :P Hehe.

  • Ingrid

    Haha, så tokigt, WordPress kan knasa sig ibland! Men det är ju alltid kul att få många kommentarer! ;)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>