lördag 10 juli 2010

Sista vilan

I eftermiddags blev det äntligen dags att sätta Wallys askai jorden. Det blev väldigt fint, och vi ordnade så Nolte och Björne fick vara med också. Egentligen var det viktigast att Nolte fick vara med, men med tanke på att Björne helt tappar fattningen när inte Nolte är i närheten så fick han vara med också.

Såhär har urnan stått nu sen i mars. Jag blev så glatt överraskad över hur fin urnan var när jag fick den, jag hade beställt de absolut enklaste och billigaste de hade. Jag ville ju bara kunna ta med honom hit hem, hur urnan såg u spelade mindre roll. Men att den blev så fin kändes oerhört bra, väldigt värdigt och respektfullt trots att det handlade om ett ”så litet” djur.

Såhär blev graven:

Gravplatsen är precis i skogskanten, helt perfekt. De fem andra rosorna ovanför Wallys grav är för de älskade kaniner vi haft genom åren. De tre översta ligger på sina gravar, medan de två under fick hamna där då åren och naturen gömt undan deras riktiga gravar. Vi ser platsen som en minneslund för dem allihop. Det känns helt perfekt att det är där Wally får sin sista vila.

4 comments to Sista vilan

 • Flemming

  Mycket vackert Ingrid

  Wally fick precis en sådan vacker begravning som han förtjänade.
  Om det är ett litet eller stort djur, det har ingen betydelse för Wally gav dig allt han kunde av sig själv och då är han värd den fina begravningen ni gav honom.

  Såväl platsen som urnan vittnar om ett gott hjärta,hos dig och familjen.

  Wally, jag har aldrig träffat dig, bara läst om din livshistoria, ändå fäller jag många tårar när jag skriver dessa rader, för du var och kommer alltid att vara en fin liten gris.

  Nu finns du i himlen och någon gång kommer vi att träffas.

  Flemming

 • Ingrid

  Tack, Flemming, för en mycket fin kommentar! Det gläder mig mycket att ha lyckats förmedla vilken underbar liten gris Wally var, och hur mycket han betydde för de som älskade honom. :)

 • Å vad vackert, urnan var verkligen fin. Jag blir verkligen varm i hjärtat när jag ser hur fint ni gjort.

 • Ingrid

  Tack, Eleni! :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>