onsdag 14 juli 2010

Pojkarna Päls och matte åker på semester!

I morgon är det då dags, semester-dags närmare bestämt! Sista arbetsdagen (för den här sommaren) bland gamlingarna är avklarad, och i morgon far vi. Pojkarna lämnas av hos Eragons-Irene i Bohus, medan matte och familjen fortsätter ner mot Lund och sen vidare till Österrike. Vi anländer dit med tåg på lördag för att sedan spendera en vecka bland alper och andra österrikiska företeelser. Sedan vänds det åter mot Sverige och Lund, där vi blir några dagar, för att sedan åka till Vojens i Danmark och lag-VM i speedway. Pojkarna ska hämtas 2/8, och senare samma dag ska vi förhoppningsvis vara tillbaka här i Dalsland.

Detta medför, som de flesta säkert förstår, att det kommer skrivas dåligt på bloggen under den här tiden. Eventuellt kan jag få till ett inlägg när vi är i Lund, men med tanke på att PP, bloggens huvudpersoner, då är på annan ort känns det eventuellt lite krystat. Vi får se.

Annars: På återseende i början av augusti! Jag vill önska alla våra (mina och PP:s givetvis) fantastiska läsare ett par sköna sommarveckor tills dess! Sköt om er, allihop, och glöm inte att dricka mycket vatten! :P

(Hur jag ska klara mig i 2 ½ vecka utan PP är en mycket bra fråga, men det är väl bara att bita ihop och gråta i kudden. Jag vet ju att de är i tryggast möjliga händer under tiden, de kommer få det hur bra som helst hos Irene! :D )

3 comments to Pojkarna Päls och matte åker på semester!

 • Trevlig semester!

  Kram från Flisan & piggsen

 • Flemming

  Trevlig semester önskas även från Svedala.

 • emma

  Ingrid P! Trevlig semester och lycklig resa! Drick någon öl åt mig med är du go… Prova gosa lite med Olofs lockar om du saknar grisarna alldeles för mycket =)
  Nolte och Lilla B – passa på att häng med massa andra härliga grisar!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>