måndag 20 december 2010

Nu var det ju ett tag sen…

…Nolte skadade något öga! ”Så kan vi inte ha det!” sa Nolte i lördags och skaffade sig således ett litet stick i höger öga. Detta ungefär lagom till att den eländiga tanden ramlade ut.

Ja, vad ska man säga? Skador är inget att skratta åt, men i detta läget kan jag faktiskt inte annat än asflabba åt eländet. Det är liksom bara för mycket. Inte för att jag blev orolig, ögonskador skrämmer mig inte det minsta längre. Dessautom hade jag två olika typer av oöppnade ögondroppar hemma, så jag kollade att inget satt kvar i ögat och sen började vi droppa. Och nu, två dagar senare, ser det helt ok ut och man ser bara en liten prick på hornhinnan.

Så vad ska vi hitta på nu, Nolte? Det finns ju en massa saker vi inte prövat, och det börjar bli lite uttjatat att bara köra ögon, tänder, urinvägar hela tiden. Ohyra har vi aldrig provat (peppar, peppar), det kanske skulle vara något? Lite svamp såhär lagom till jul?

Hoppas ingen missförstår mig nu, jag är såklart ironisk. Men man kan inte annat än tycka att det är komiskt hur han sysselsätter mig, gamla skitgrisen. Naturligtvis älskar jag honom lika mycket för det, men det har nog de flesta förstått vid det här laget. :)

4 comments to Nu var det ju ett tag sen…

  • Alltså, Nolte behöver seriös hjälp. Har du provat att köra lite av psykologkunskaperna på honom? Skadar han sig själv för att få uppmärksamhet? För att den psykiska smärtan ska bli fysisk? För att straffa sig själv?

  • Ingrid

    Tanken har slagit mig, lita på det! :P Min teori är att det handlar om uppmärksamhet, han gillar att bli pysslad med och få mer uppmärksamhet än Björne. Han själv skulle förneka det i det längsta… Jag har också noterat att Björne verkar ha roffat åt sig herraväldet i buren, kanske är detta svårt för Nolte att hantera, och därmed måste han som du säger, göra den psykiska smärtan fysisk. Straffa sig själv, ja kanske. Han tar ju uppenbart till mat för att trösta sig, det tror jag många marsvin gör. Frågan är nu då bara hur jag kan bedriva psykoterapi med Nolte, och hjälpa honom bli av med sitt sjävdestruktiva beteende. :P

  • Flemming

    God Jul och ett Gott Nytt år till er alla tre.
    Krya på dig Nolte…

  • Lägg honom på rygg på en soffa och be honom berätta om sin barndom?

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>