söndag 14 mars 2010

Lyckat projekt!

När jag nu ikväll skulle städa pojkarnas nya stora bostad så kändes det lämpligt att göra en lite utvärdering av detta byggprojekt. Och betyget blir utan tvekan Stor framgång! Jag lägger faktiskt varje dag märke till en trevligare stämning mellan Nolte och Björne. Nog för att Björne kurrar och hållerpå, men inte alls lika mycket och lika påträngande. Och Nolte verkar ta honom med ro, även om han gärna högljutt talar om för mig och hela världen hur jobbig den lilla slyngeln är. Han är inte direkt nån karlakarl Nolte, som biter ihop och lider i det tysta. :P

Den mest framträdande skillnaden är att det ny nästan inte alls hackas tänder, något som jag tyckte jag märkte mer och mer av innan utbyggnaden. Generellt verkar irritationsnivån lägre mellan grabbarna. Så jag fårbuga och ta av hatten inför alla marsvins-erfarna som predikar om stort utrymme när man vill få pojkar att samsas. Jag har nog varit bortskämd med tanke på att Wally och Nolte kom himla fint överens på 100×50 cm i alla de drygt 4 år de levde tillsammans.

Summan av kardemumman är att jag är väldigt nöjd och stolt över min utbyggnad! :D  Och PP instämmer högljutt! Eller inte, de sover just nu gott efter en maffig kvällsmat. :)

1 comment to Lyckat projekt!

  • Vad kul att det funkar bra med din utbyggnad, ja stora burar till herrar underlättar ju verkligen marsvinsägarskapet i de flesta fall och gör det hela ännu roligare :)
    Ha det bra

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>