onsdag 29 september 2010

Lycka! :D

För ca 1 timme sen kom vi hem med Nolte, och allting har gått bra! Just nu är jag nog lite för trött och yr av lycka för att skriva något vettigt, så jag ville bara meddela att Nolte lever, är sten-fri och i förvånansvärt fin form. Han äter gärna både gräs och maskrosblad, och sliter i de stora bladen på sitt karaktäristiska Nolte-sätt. :D Han är lite trött och frusen, och givetvis har han ont. Just nu sitter han i en banankartong på fleace och med sin sovsäck. Under har jag en värmedyna, vilket jag tror kan vara skönt för honom. 

Jag fick med mig stenen hem, den är ca 0,5 cm i diameteroch alldeles bucklig och nästan taggig. AJ! Mer detaljer och bilder på stenen kommer när jag återhämtat mig något.

Slutsatsen blir: heja gamle Nolte-kämpen! Det är gott gry i honom än! :D Det var några fruktansvärda timmar av väntan idag, och jag insåg hur oändligt mycket jag hoppades att Nolte skulle få komma hem igen och fortsätta vara pigga, charmiga Nolte. Han har så mycket mer att hämta i detta livet!

5 comments to Lycka! :D

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>