fredag 17 december 2010

Lös tand, oh well…

Först och främst tack för de trevligakommentarerna på mitt inlägg om Wally, jag blev väldigt glad. :)

Och så nu då, jo, Nolte har en lös tand. Det är hans krångliga tjocka mega-framtand som är på väg att släppa. Om jag blir orolig? Pfff, en piss i Missisippi, säger jag bara. Nästan lika bra att bli av med eländet ett tag, den där tanden ställer bara till trubbel. Men till följd av detta har lille Nolte svårt att äta i väntan på att den lossnar, så det får bli riven mat tills den är ute. Riven morot och paprika mumsas gladeligen här i buren. :)

Men lika glad är Nolte för det, han är i fin form och jag tycker han blir ”fylligare” för var dag. Som läget är nu så försöker jag trappa ner med Metecamen, och det verkar gå hyfsat. Han har haft ont ett par gånger de senaste dagarna, men jag tror det har handlat om att han kissat ut saker. Ikväll verkar det vara lugnt. Förhoppningsvis kan det räcka med Shilintong och Astorin för att hålla smärtan i schack, att äta Metacam hela tiden känns inte riktigt optimalt i längden. Sen ska han ju ha Baytril ett tag till, vilket nog är bra.

Vi känner oss i alla fall laddade inför julen, och jag tror det kommer funka med Nolte även uppe i skogen. Att veta att jag har Cecilia ett telefonsamtal bort om det krisar känns jätteskönt. Brorsan åkte hem idag i snökaoset, vilket jag HEMSKT gärna också hade gjort,  men jag får vänta ända till på onsdag. Suck… Aja, den som väntar på något gott… :P

3 comments to Lös tand, oh well…

 • Anna

  Jag åker också på onsdag, med buss. Annars är jag inne på att hyra en ren och ta mig hem på det sättet, men jag vet inte var man får tag på en Rudolf här i trakterna. Skånes djurpark kanske.

  En lös tand låter oroligt. Skitgris.

 • Kul att läsa att det går bra för Noltegubben, ja vad är en tand mer eller mindre efter allt han varit med om :)

 • Ingrid

  Av vad jag hört om tågtrafiken här i dagarna är jag beredd att satsa på Rudolf själv… Suck!

  Tanden är en droppe i havet, nu är den dessutom ute. :) Jag håller fortfarande alla tummar för Allan, och önskar som in i bänken att hon ska krya på sig!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>