måndag 27 september 2010

Lite medvind!

Jag kände att jag hade en liten gnutta flyt idag när jag ringde Fågelkliniken och fick beskedet att de gärna tar på sig operationen, och detta redan på onsdag. Hurra! Jag var orolig att de inte skulle ha tider så nära inpå, eller alls för den delen, men som tur var var min oro obefogad. 

Jag förhörde mig om vad jag kan göra för att öka Noltes chanser. Tydligen är nyckeln att han äter. Och vill han inte äta själv ska jag mata honom. Enligt sköterskan Anna som jag pratade med går det oftast bra om ätandet fungerar. Känns uppmuntrande! Hon lät sig inte bekymras av Noltes ålder, utan jag fick intrycket att utsikterna ser goda ut. Vi passar också på att baka in tandslipning i paketet.

Jag ser till att Nolte och Björne får en stor ruska gräs, maskrsblad och klöver varje dag. Dels för att det är bra att Nolte äter så mycke som möjligt (och tro mig, när det vankas gräs då ÄTER Nolte),d els för att ta vara på återstoden av sommaren. Men också för att om det nu inte går vägen för älskade Nolte så fick han så mycket gott som möjligt att äta in i det sista. Tråkiga tankar, jag vet, men risken finns alltid, och jag försöker hålla mig realistisk.

Här är i alla fall en bild från igår på en entusiastisk Nolte och en pigg Björne som jobbar med dagens gröna berg! :)

Nom nom nom!

3 comments to Lite medvind!

  • Eftersom herr Nolte är en sådan gräsfantast antar jag att han inte har bråttom någonstanns. Skulle tro att han håller sig kvar, vem gör inte det för lite klöver :) Vi håller fortfarande tummar och tassar, lycka till!

  • Vad skönt att ni fick tid så snart och där ni ville. Grisarna och jag håller tummar & tassar att allt går bra nu!

  • emma

    hihi! så vit han är på bilden, det var han inte tidigare i kväll när han låg i mitt knä och vi mös ikapp! men han är väldigt fin oavsett, snövit eller ej!! hoppas ni får en smärtfri och lugn natt! kram till båda!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>