torsdag 06 maj 2010

Husdjur = psykisk hälsa!

De flesta vet säkert detta redan, men det är ju faktiskt vetenskapligt bevisat att husdjur ökar den psykiska hälsan hos oss människor. Och vem blir förvånad? Tänk bara när man zombie-aktigt släpar sig ur sängen på morgonen, hasar till toaletten och sedan ut i köket. Och där möts man av två underbara förväntansfulla små trynen i vädret! Och plötsligt förstår man varför man även idag gått ur sängen! Björne brukar bli så till sig när jag kommer upp så han rusar omkring i buren och tjattrar. Och då blir man alldeles varm i hjärtat och känner att: ”det ska nog minsann gå idag också!”

Jag vet inte hur det är för er andra som har marsvin och djur i allmänhet, men jag kan lätt säga Pojkarna Päls till väldigt stor del gör livet värt att leva för mig! :D Nu låter det som om jag på något vis står och vinglar på branten ner i förtvivlan, men så är det absolut inte! Eller jo, på morgonen vinglar jag faktiskt på gränsen till förtvivlan, jag HATAR att behöva gå upp 6.15 var eviga dag. Ända tills jag tagit mig till köket och sagt god morgon till PP, då är det plötsligt ok att vara vaken igen. :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>