tisdag 10 augusti 2010

Hjälp, blod!

Titeln är något mer dramatisk än händelsen som ligger bakom den. :P det var nämligen så att när jag i morse skulle ge killarna frukost så upptäckte jag plötsligt att Nolte var blodig runt ena ögat. Men Nolte verkade totalt obekymrad. Eftersom jag vet att man inte kan blöda från själva ögat så förstod jag snabbt att det handlade om ett sår i närheten av ögat. Nolte fick mumsa färdigt på sin frukost i lugn och ro, sedan hjälptes pappa och jag åt att tvätta rent runt ögat och kika närmare. Vad vi kunnat se så handlar det om i alla fall ett sår, precis över höger öga. Eventuellt också ett litet precis under.

Grejen med Nolte är att blod ser så väldigt dramatiskt ut mot hans vita päls, även om det är väldigt lite. Nolte verkar inte alls ha ont av sitt sår, och ögat ser OK ut för övrigt. Möjligtvis är det lite svullet runt omkring, men det är ju inte så konstigt. Jag misstänker att såret/såren kan ha uppkommit i någon liten dust med Björne, eller så har han stuckit sig på något. Vi avvaktar i vilket fall, och hoppas det ska läka fint på egen hand.

För övrigt har killarna kunnat vara ute och beta hela eftermiddagen idag,. Vädret har ju varit väldigt ostadigt, och ska väl bli framöver också, så det kändes angeläget att passa på idag. Killarna njöt verkligen, och mumsade med sina vanliga gräsmatte-entusiasm. Man kan alltid lita på mina killar i det avseendet! :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>