torsdag 17 juni 2010

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen, pojkarna, mamma och jag. Allting har gått mycket bra. Nolte blev klämd, lyssnad och röntgad. (Kul? Inte om man frågar herr Nolte.) Det enda som röntgen visade var att hans lungvävnad såg lite dimmigare ut än vad som är normalt. Hjärtat såg inte ut att vara förstorat, och allt annat såg ut som det skulle. Så veterinären trodde att det handlar om någon form av infektion, och nu ska Nolte gå på Bactrim i 7 dagar. Han fick också en spruta med antiinflammatorisk medicin (Metacam), för att skjutsa på förloppet lite. Han ska också få Fiber Plex och extra C-vitamin nu närmaste tiden. Sen ska vi på återbesök den 29:e.

Så nu håller vi tummarna för att detta ska vara vad som krävs för att han ska bli kry! Ingen är gladare än jag om det räcker med detta. I övrigt hade vi en trevlig tur till Karlstad, vi stannade och åt middag på IKEA på vägen hem, trevligt och billigt! :D detta var också mammas första besök på ett djursjukhus, vilket hon tyckte var mycket intressant. Nu är pojkarna åter i buren och mumsar glatt på ett knippe gräs. Nolte verkar inte särskilt skärrad över dagens strapatser.

Jag ska också passa på att återigen lobba för det här med försäkring. De kunde snabbt och lätt direktreglera kostnaden på djursjukhuset, och det hela landade på att vi bara behövde betala ca 600 kr av totalt 1600 kr. Kanon, om någon frågar mig!

Tack också alla som tänkt på oss och hållit tummar (och tassar)! :D Jag lovar att uppdatera om hur det går för Nolte här nu framöver.

4 comments to Hemma igen!

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>