måndag 15 november 2010

Finbesök och kloklipp!

I helgen har pojkarna och jag haft finbesök, nämligen av gammelhusse och gammelmatte! Alltid lika trevligt, tycker grabbarna (och jag), speciellt när gammelhusse har med sig fina sälgkvistar att mumsa på! Men så är det ju det där med att det alltid ska klippas klor och bökas… ”Suck,” säger Nolte, ”ska det verkligen vara nödvändigt?”. Ja, lilla gubben, svarar jag då, så det är bara att skärpa sig! Och ganska bra gick det allt, även om Nolte i vanlig ordning gjorde gällande att han höll på att dö.

Björne, å andra sidan, verkar på något vis ha börjat kanalisera Wallys ande, han visade nämligen prov på förstklassigt demonstrativt hängande när framklorna skulle kapas. Ni vet, hänga ner så långt det går med huvudet så att det liksom inte går att komma åt klorna. Hmm… Härnäst kommer han väl även ta efter Wallys fejkade epileptiska anfall. Kära nån, han var minsann en ulv i fårakläder, gamle Wally. En första klassens skurk! :)

Hur som helst så är nu i alla fall alla 28 klor klippta. Hurra! :D

3 comments to Finbesök och kloklipp!

  • Vem är det som är två klor kort?

  • Ingrid

    3 x 4 + 4 x 4 = …28
    Hehe, så tokigt det kan bli när man ska försöka sig på huvudräkning. :P Detta får rättas till, bums. Naturligtvis har alla pojkar alla klor intakta!

  • Hehe, hänga ner med huvudet, det fultricket känner man allt igen :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>