fredag 02 april 2010

Den långa färden!

Nu befinner sig jag och Pojkarna Päls hos föräldrarna i den dalsländska skogen (nej, inte Dalarna, Dalsland). Det är alltid väldigt kul att komma hem igen, och PP är alltid givna kamrater på färden. Vi för det mesta tåg, så även den här gången. Detta var Björnes första resa med mig, och första gången han är här och hälsar på.

Jag var lite orolig inför resan, då jag inte hade en aning om hur Nolte och Björne skulle tycka om att vara på en sån liten yta tillsammans i närmare 7 timmar. Men det gick jättebra! Största delen av tiden gick åt till att sova, men även lite höätning och mums på färdkost (bladpersilja och paprika) hanns med. Såhär såg det ut i buren efter ca 5 timmar på resa:

 

Såhär bor pojkarna under vistelsen! När bilden är tagen är de inte hemma, utan de är på äventyr i hallen.

 

Här är pojkarna, på äventyr i hallen:

 

Stoooor yta att rulta omkring och undersöka. Och en massa goda pinnar som gammel-husse fixar. :) Gammel-husse blir alltid väldigt snabbt en favorit hos pojkarna, han kommer nästan aldrig utan att ha något gott med sig.

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>