söndag 16 maj 2010

Busgrisar!

Nu i helgen har jag för andra gången på två veckor haft besök. Denna gången var det av en kär klasskamrat från gymnasiet. Inte heller hon hade träffat Björne, och blev mycket charmad av denna lilla underbara klimp.

MEN! Allt var inte frid och fröjd minsann! När vi i fredags natt skulle lägga oss, trött och slitna, fick pojkarna för sig att det var dags att ta ett allvarligt snack om det här med herraväldet. Detta medförde ett j*vla väsen i drygt 1,5 timme. Det var såklart inget allvarligt, det var bara gammalt hederligt han-trams. Gissa om trötta matte var glad…

Och vad gjorde då matte för att få tyst på pojkarna? Jo matte gav massa hö, stor bit gurka och onormalt stora bitar morot. Med andra ord; det lönar sig att väsnas det här huset! (lägenheten) Men egentligen så tror jag inte pojkarna är så skärpa så de kan göra den kopplingen, tack och lov! :P Men maten gjorde hur som helst ingen som skillnad, när de ätit lite var det kurr-dags igen. Till sist så lugnade de sig i alla fall och vi fick vår välbehövda sömn. Och sedan uppförde de sig exemplariskt resten av helgen! Just nu ligger de intill varandra under burhyllan och sussar så sött så. :)

3 comments to Busgrisar!

 • Flemming

  … och precis som vi tvåbenta, så blir man grinig när man är hungrig.
  När man har fått lite mat i magen, då orkar man ”käfta” tills man blir trött …

  En mycket rolig blogg att läsa, så håll oss underättade.

  Flemming

 • Hehe nä tack och lov tror inte jag heller att dem gör det :P Vilka fina namn dem har föresten.

 • Jag delade rum med sorkarna under julen och höll på att bli tokig! Marsvin är ju igång HELA dygnet! Jag älskar min 2:a… :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>