tisdag 30 november 2010

Bättre, trots allt!

Tack för fina och stödjande kommentarer, det värmer oerhört! :D

Stål-Nolte slår till igen och har sedan igår piggat på sig en hel del. Idag äter han betydligt bättre och är mycket mer sitt vanliga pigga och nyfikna jag. Hurra! :D Han verkar faktiskt inte heller ha så ont. Det kan ju vara så att det är Baytrilen som hjälper honom, han kan ju ha haft en infektion som varit det som gjort mest ont.

Jag fortsätter ändå att ge honom lite extra mat och vätska några gånger om dagen, och hoppas det ska kunna lyfta honom ytterligare.

Precis nu tog han gladerligen emot en bit gurka, vilket han inte gjorde i går morse. Heja Nolte! Jag kan också meddela att det tyska preparatet är skickat från kontinenten, och borde därmed hinna hit under denna veckan. Lysande! Lite flyt har vi i alla fall. :)

2 comments to Bättre, trots allt!

  • Phew låter ju kanon. Vi fortsätter och hålla så hårt i tummarna att dem domnar bort. Det låter som att du fått en hel del bra hjälpmedel i alla fall, och inget ont som inte för något gott med sig, om man nu vill säga så i det här sammanhanget – för hej bara vad du måste lära dig mycket om det här med stenar.

  • Ingrid

    Ja, jag börjar verkligen bli lite av en sten-expert nu! :P

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>