lördag 24 april 2010

Ännu mer nytt!

Nu finns ännu mer innhåll här på sidan! Under ”Marsvinen” hittar ni nu ”Sagan om Wally”, ”Såhär bor vi” och ”Detta äter vi”. Kan varmt rekommenderas! Texten om Wally är väldigt lång, men läsvärd, vågar jag nog påstå. Han betydde så himla mycket för mig, så det är viktigt att få ge hela bilden av mina år med honom.

Så småningom ska det komma ännu mer. Jag ska bland annat lobba för det här med att ha marsvinshanar ihop, vilket för mig är ett mycket viktigt budskap att få ut till alltför många felinformerade människor där ute!

2 comments to Ännu mer nytt!

  • emma

    Så fint och rörande du skrivit om Wally! Alla minnen av den sista tiden kom tillbaka och jag tänker på hur tappra ni båda två tvingades vara i den fruktansvärt tuffa perioden. Du var verkligen enastående, som du kämpade för din älskade gris! Jag har inga tvivel om att Wally hade ett fantastiskt liv hos dig, och att han nu är i marsvinshimlen och har det ljuvligt!

  • Kanonfint du gjort iordning här föresten! Tack för länkningen under herrar ihop :)

Kommentera

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>